Såld

Kungsängen, Uppsala

Eklundshovsvägen 4D

Slutpris: 1 895 000 kr

Eklundshovsvägen 4D

1.5:a med funktion som en 2:a. 49 kvm bruksarea/golvyta. Bra skick!

Fräsch och trivsam vindslägenhet i Eklundshof med ca 49 kvm bruksarea!

Med högt i tak, stora fönster i två väderstreck med utsikt över Fyrisån, separat sovrum och hela två walk-in-closets, rymmer den här lägenheten allt man kan önska. Det ljusa vardagsrummet får karaktär av ett fönster i industristil som gränsar till sovrummet. I det mysiga burspråket ryms matplats som ansluter till ett grått Marbodalkök i modern stil. Helkaklat badrum med bl.a. golvvärme och kombimaskin. Här är det bara att flytta in!

Bara ett stenkast från Uppsala Universitet och 5 minuters cykelavstånd från Uppsala centrum hittar du det anrika och natursköna området Eklundshof. Här har du möjlighet bo i ett nybyggt hus som samtidigt har en gammaldags och mycket karakteristisk stil.

Kommunikationerna kring Eklundshov är goda och du tar dig lätt från lägenheten till olika destinationer. Flera busslinjer trafikerar både Sjukhusvägen och Dag Hammarskjölds Väg som bara ligger några minuters promenadväg bort. Det finns även fina promenad- och cykelvägar längs med Fyrisån in till centrum.

I närområdet kring Eklundshov hittar du även mindre livsbutiker, pizzeria, caféerna Gula Villan och Fågelsången samt restaurang Sven Dufva. Både Ica Nära och Willys finns inom två kilometer från bostäderna. Studenternas med fotboll, bandy, minigolf mm ligger endast några minuters gångväg från bostaden.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Varmt välkommen på visning!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eklundshovsvägen 4D, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad