Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7G

Slutpris: 1 995 000 kr

Edövägen 7G

Välkommen hem till denna trivsamma tvåa i centrala Ormninge.

- Badrum med kombimaskin
- Hög standard med stilrena materialval
- Ljus och väldisponerad bostad
- Bara att flytta in
- 1 min gångväg till Orminge Centrum där du har mataffär, bussar, apotek, systembolag
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min

I lägenheten finner du ett charmigt kök som ger gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det smakfulla köket har en öppen planlösning mot vardagsrum, som skapar en härlig rymd in till bostaden. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, perfekt för social gemenskap. Lägenheten bjuder på ett badrum med kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Till bostaden hör ett externt förråd.

En jämn ström av bussar tar dig enkelt till Slussen på ca 20 min, flera av dessa passerar även Nacka Forum som har ett mycket stort utbud av restauranger och butiker. De så kallade motorvägsbussarna går ca var fjärde minut under rusningstid. Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7G, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad