Kommande bostad

Nacka

Edövägen 7F, 4tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 856 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Edövägen 7F, 4tr

Kontakta mäklaren för visning. Mitt i hjärtat av Orminge finns denna optimalt planerade tvåa.

- Stor solig balkong i söderläge
- Badrum med kombimaskin
- Hög standard med stilrena materialval
- Ljus och väldisponerad bostad
- Bara att flytta in
- 1 min gångväg till Orminge Centrum där du har mataffär, bussar, apotek, systembolag
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min

Bostaden präglas av fina färg- och materialval. Här är det bara att flytta in och trivas. Lägenheten är otroligt välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det stilrena köket håller en hög standard och har gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. I vardagsrummet ligger fokus på de stora fönsterna med härligt ljusinsläpp. Här ifrån når man den mysiga balkongen med soligt söderläge. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. I sovrummet finns det gott om förvaring i form av stort förråd. Det helkaklade badrummet är inrett med dusch, WC och kombimaskin. Här lever du det bekväma livet; ta hissen ner till garaget i huset.

En jämn ström av bussar tar dig enkelt till Slussen på ca 20 min, flera av dessa passerar även Nacka Forum som har ett mycket stort utbud av restauranger och butiker. De så kallade motorvägsbussarna går ca var fjärde minut under rusningstid. Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd.

Välkommen till Orminges nyaste nyproduktionsprojekt!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Edövägen 7F, 4tr, Kommande i , Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad