Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7F

Slutpris: 2 750 000 kr

Edövägen 7F

Nu erbjuds en möjlighet att köpa en nyproducerad lägenhet i mycket centralt läge i Orminge!

- Nyproducerad lägenhet med hög standard
- Garage och externt förråd nås smidigt med hiss i samma hus
- Här är det bara att flytta in med flexibelt tillträde
- Ett stenkast från Orminge centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, gym och täta avgångar med buss in till stan på 20 minuter

Här bor man i en lägenhet som passar de flesta behov och som erbjuder en hög livskvalité. Här blandas stilrena färger med fina materialval och skapar en väldigt behaglig känsla i hela bostaden. Lägenheten erbjuder två sovrum, fräscht badrum, Ett separat förråd i garaget (samma hus) och en öppen planlösning över kök och vardagsrum med balkong i anslutning. Lägenheten upplevs ljus och har en fin utsikt över området och centrum med natur. Den öppna planlösningen lämpar sig perfekt för matlagning och umgänge med familj och vänner!

Området är väldigt lugnt, skönt och trivsamt och ett stenkast ifrån Orminge centrum som erbjuder matbutiker, gym, restauranger, klädbutiker och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är dessutom ett expansivt område med goda framtidsutsikter och med nära avstånd till vackra naturområden och badsjöar.

Den här lägenheten bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad