Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7F

Slutpris: 2 500 000 kr

Edövägen 7F

Ljus bostad högt upp i huset med genomgående fin utsikt!

Varmt välkomna till en lägenhet som sällan kommer ut på marknaden!

Här bor man i ett ytterst välplanerad bostad om 54kvm, högt upp i huset. När man kliver in i bostaden möts man av ett stort ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Man slås även av den fina utsikten över Orminge och naturområden. Eftersom lägenheten är nyproducerad behövs inga stora renoveringar. Det är bara att flytta in!

Bostaden är väl disponerad och utmärker sig gentemot liknande lägenheter i området. Här bor man med en stor, öppen planlösning och med en rymlig balkong i anslutning till kök och vardagsrum. Här passar det perfekt för matlagning och middagar med familj och vänner då det finns gott om plats för stor matgrupp.

Stort sovrum med inbyggd garderob och en walk in closet/kontor i direkt anslutning för extra förvaring. Helkaklat badrum i stilrena färger, materialval och en litet fönster för ljus och ventilation.

Här bor man i oslagbart läge med Orminge centrum utanför huset. Där har man tillgång till allt man kan tänkas behöva med butiker, gym och restauranger. Bussar tar dig till Slussen på 20 minuter. Det som utmärker läget är dessutom närheten till vacker natur, badsjöar och havet med båtar till city och skärgården.

Kontakta mäklaren för mer information och vid intresse!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7F, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad