Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7E

Slutpris: 3 150 000 kr

Edövägen 7E

Stor nyproducerad 3:a/4:a med dubbla badrum och balkonger ett stenkast från centrum!

Stor nyproducerad 3:a/4:a med dubbla badrum och balkonger ett stenkast från centrum!

- Dubbla badrum
- Lediga garageplatser finns
- Fantastiskt läge med två balkonger
- Hög standard med stilrena materialval
- Lägenhet som sällan kommer ut i området
- Ett stenkast från Orminge centrum med service, bussar in till stan på ca 15 min och vackra naturområden/badsjöar

Varmt välkomna till denna moderna lägenhet i ett av få nyproduktionsprojekt i området. Här bor man med hög standard, komfort och i ett fantastiskt läge. Här är det bara att flytta in utan att tänka på några renoveringar med ett flexibelt tillträde!

Lägenheten erbjuder idag två sovrum men det kan lätt bli tre, två balkonger, dubbla badrum och stora sociala ytor i kök och vardagsrum med minimal insyn. Perfekt för att bjuda över hela familjen eller vänner på middagar. Master bedroom erbjuder plats för stor säng och en egen utgång till den härliga balkongen i västläge. Det andra sovrummet intill vardasgrummet har plats för säng, skrivbord, garderober eller annat möblemang. Intill finner vi också bostadens förråd. Komplett kök från Ballingslöv med gott om förvaring och ytor för matlagning. Från vardagsrummet nås den ena balkongen i skyddat läge och balkongen i master bedroom har ett behagligt västläge där man kan njuta av kvällssolen.

Det stora badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett och handfat, tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över. Den mindre toaletten är utrustad med wc och handfat. Hallen är ljus och välkomnande med plats för avhängning och förvaring i garderob. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett.

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns på någon minuts gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss. Orminge är ett expansivt området med goda framtidsutsikter.

Observera att de första tre bilderna ör digitalt stylade.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7E, Såld i Västra Orminge, Nacka Planlösning från Edövägen 7E, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad