Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7E

Slutpris: 2 150 000 kr

Edövägen 7E

Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 44 kvm i populära Orminge. Här bor du med ca 100m till köpcentrum och fantastiska kommunikationer som tar dig till stan på 15 minuter.

Perfekt planerad bostad med rymligt sovrum som rymmer 180 säng och gott om förvaring i platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvätt och tork, toalett och handfat. En stor balkong med plats för soffgrupp, växter och grill. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux. Stor arbetsyta på vit bänkskiva i laminat, vita luckor och diskmaskin. Vardagsrummet har plats för soffa, tv, matbord och övrig önskad möblering. Från vardagsrummet nås balkongen. Hallen är rymlig med bra förvaring i garderober och stor klädkammare.

Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Balkong i söderläge
- Stenkast till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer och bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd

Välkommen till Orminges nyaste nyproduktionsprojekt!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7E, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad