Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7E

Slutpris: 4 000 000 kr

Edövägen 7E

- Lediga garageplatser finns!
- Lägenhet som sällan kommer ut i området!
- Fantastiskt läge med två uteplatser i söder- och västläge!
- Hög standard med stilrena materialval
- Flexibelt tillträde
- Ett stenkast från Orminge centrum med service, bussar in till stan på ca 15 min och vackra naturområden/badsjöar

Hörnläge med två uteplatser om ca 14 kvm!

På en hög höjd strax intill ett grönområde ett stenkast från Orminge centrum ligger denna hemtrevliga bostad. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

Bostaden karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 4:a om 100 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenheten ligger med gavelläge och bjuder på stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet och köket når du en av lägenhetens två mysiga uteplatser om 14 kvm med soligt sydvästläge. De två badrummen håller mycket hög klass med stilrena materialval, båda med dusch och det ena med praktisk tvättdel med arbetsbänk. Lägenhetens tre sovrum ligger intill varandra och samtliga har garderober. Master bedroom har utgång till lägenhetens andra uteplats om 14 kvm med kvällssol. Precis utanför sovrummen finns en stor och praktisk klädkammare och externt intill lägenheten finns ett förråd om 4 kvm. De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård. Här kan man njuta under sommardagarna när solens strålar lockar.

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns på någon minuts gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss. Orminge är ett expansivt området med goda framtidsutsikter.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7E, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad