Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 18B

Slutpris: 1 380 000 kr

Edövägen 18B

Välplanerad ljus gavellägenhet med solig balkong i öst!

-ACCEPTERAT PRIS-

Välplanerad ljus gavellägenhet med solig balkong i öst!

- Balkong
- Gavelläge
- Flexibelt tillträde
- Odlingsmöjligheter

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet i de så kallade "tågvagnarna" med ett fantastiskt gavelläge och odlingsmöjligheter därtill som dessutom är bilfritt!

Beläget i den lugna och fridfulla utkanten av området, omgiven av grönska, är detta verkligen bland de bästa lägena du kan få. Den underbara balkongen erbjuder den perfekta platsen att njuta av förmiddagssolen och ger dig möjlighet att odla egna växter.

Lägenheten har en smart planlösning med ett separat kök och matplats, vilket ger dig gott om utrymme att laga och avnjuta måltider. Den öppna planlösningen över vardagsrummet och sovplatsen ger en luftig och inbjudande atmosfär som gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner.

Badrummet är rymligt och utrustat med badkar.

Denna lägenhet är otroligt eftertraktad, och det är nu dags för nästa ägare att flytta in och stortrivas här!

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 18B, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad