Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 72, 3tr

Slutpris: 3 150 000 kr

Drottningholmsvägen 72, 3tr

Väldisponerad och modern minitvåa med närhet till såväl grönområden som stadspulsen

Väldisponerad, ljus och stilfull minitvåa med närheten till såväl grönområden som stadspulsen. Här trivs man från första stund med fina 20-tals attribut som vackra trägolv och spröjsade fönster med spanjoletter. De stora fönsterna ger ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden en härlig rymd. Bostadens vardagsrum är luftigt och tack vare den öppna planlösningen mot köket där du enkelt kan laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Köket är utrustat med gasspis, ugn, mikro samt kyl och frys och har goda förvaringsmöjligheter. Mysigt och rofyllt sovrum med plats för säng, inbyggd hylla samt vägghängda skåp för praktisk förvaring. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch. Till sist en ljus välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter finns i garderoben i vardagsrummet. Sammantaget en mycket trivsam bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för såväl ensamhushåll som par. Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök i föreningens register men disponeras som en tvåa. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Välkommen hit för att trivas!

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. På andra sidan vägen ligger Konradsbergsparken som är en förlängning av Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. Det är ca 15 minuters promenad till populära Smedsuddsbadet som omges av grönska och en fin badstrand. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 72, 3tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close