Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 60, 7tr

Slutpris: 7 125 000 kr

Drottningholmsvägen 60, 7tr

SMAKFULL OCH OPTIMALT PLANERAD LÄGENHET MED BALKONG PÅ SJUNDE VÅNINGEN - GARAGE I FASTIGHETEN

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av modern komfort och stadslivets pulserande energi. Låt oss guida dig genom några av de höjdpunkter som gör detta till ditt nästa drömhem:

När du öppnar dörren möts du av av ljus och rymd. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt mot grönskande gård.. Du kommer att älska att se solnedgången från din egen balkong, som är perfekt för avkoppling och njutning efter en lång dag.

Köket är av modern design med toppmoderna apparater och eleganta ytor. Det är den perfekta platsen att experimentera med kulinariska kreationer och njuta av den underbara kvällssolen. Från köket når du även balkongen med underbar kvällssol.

Vardagsrummet är ditt sociala centrum, en plats att umgås med vänner och familj i en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet har en fransk balkong om en lugn atriumgård.

Sovrummen är fridfulla tillflyktsorter med gott om plats att vila och återhämta sig. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens pulserande energi.

Badrummet är smakfullt utformat med moderna bekvämligheter som inbjuder till avkoppling och förberedelser för dagen framför dig.

För extra bekvämlighet finns ett modernt garage i fastigheten, vilket gör det enkelt att parkera din bil och få omedelbar tillgång till ditt hem.

Drottningholmsvägen 60 erbjuder inte bara en fantastisk bostad utan också en fantastisk livsstil. Beläget nära Fridhemsplan, är du omgiven av shopping, restauranger och allt som Stockholm har att erbjuda.

Kontakta oss idag för att uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Ashkan Jalilian
Assisterande mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 60, 7tr, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad