Såld

Centrum, Uppsala

Drottninggatan 5

Slutpris: 6 075 000 kr

Drottninggatan 5

Uppsala bästa utsikt!? Paradvåning i absolut bästa läge med uthyrningsdel! Tre balkonger.

Välkommen till en av Uppsalas mest spektakulära och representativa våningar! Tre balkonger med magnifik utsikt mot vår ståtliga Domkyrka och Gustavianum, också i bästa solläget med eftermiddags- och kvällssol. Utsikten är underbar och man kan inte sluta stirra på Domkyrkan. Man får känslan av att nästan kunna ta på den, bara man sträcker sig lite.

Våningen är på 178 kvm och belägen på våning två med hiss från markplan. Gigantisk vardagsrum med samma vackra utsikt som från balkongerna. Den har en stor uthyrningsdel med två rum, ett välutrustat badrum samt trinettkök. Våningen är fördelad på sammanlagt fem rum, varav tre-fem sovrum, kök med matplats, egen tvättstuga, två badrum samt en extra gäst-wc. Den har även en fransk balkong med utsikt mot Drottninggatan och Carolinabacken.

Otroligt centralt läge med all tänkbar service inom kort gångavstånd. Trots det centrala läget så upplevs bostaden som lugn och tyst.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottninggatan 5, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad