Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Djäknegatan 27A

Slutpris: 2 455 000 kr

Djäknegatan 27A

Funktion av en fyra belägen i ett lugnt gårdshus

Välplanerad och ljus hörnlägenhet med en öppen planlösning och bra förvaring. Här får du även en balkong med förmiddagssol mot gårdsmiljön. Lugnt läge på andra våningen i gårdshus beläget i ett område utan biltrafik.

Planlösningen ger dig vardagsrum med öppen planlösning mot köket där du har både matplats och utgång till balkongen. Vidare får du här ett badrum med badkar, två större sovrum och ett mindre rum som med fördel kan användas som sovdel.

I populära Brf Djäknen bor du i en mycket stabil och välskött förening. Här finns flera lummiga och barnvänliga innergårdar mellan husen med trädgårdsmöbler och lekplats att nyttja för medlemmarna. Från Djäknegatan finns nära till barnomsorg för alla åldrar, lekplatser, parker m.m. Cykelavstånd till citykärnan och Resecentrum samt nära till träningsanläggningar och Kvarnen med mataffär, service och restauranger m.m.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Djäknegatan 27A, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad