Såld

Gottsunda, Uppsala

Dirigentvägen 151

Slutpris: 1 795 000 kr

Dirigentvägen 151

NYRENOVERAT KÖK - UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN- INGLASAD BALKONG

// Gavel lägenhet med inglasad balkong och uteplats med goda grill möjligheter. //

Varmt välkomna till denna 4:a om 98kvm med balkong, gott om förvaring och en härlig radhuskänsla då lägenheten har tre etage/våningsplan. Lägenheten har badrum, wc på översta planen, stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet samt tre rejäla sovrum.

Brf Dirigenten erbjuder tvättstuga som är belägen alldeles i närheten av bostaden, samlingslokal som rymmer 30- 40 personer som kan nyttjas av medlemmarna, eget gym, cykelförråd och ett hobbyrum som används som verkstad. En stor och populär förening! Indraget fiber finns via Telia och på månadsavgiften tillkommer 200 kr som inkluderar 100/10 mbit internet, tv och ip-telefoni.

Tillträde är planerat i April 2024.

Gottsunda är ett område i ständig expansion. Utbyggnaden av Gottsunda Centrum som erbjuder livsmedelsaffärer, apotek, klädbutiker, caféer och restauranger. I närheten finns god service i form av förskolor och skolor, vårdcentral, tandläkare och det populära Gottsundabadet med inomhusbad med sporthall. Förutom alla goda servicemöjligheter är Gottsunda ett område med både närhet till friluftsliv och natur.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dirigentvägen 151, Såld i Gottsunda, Uppsala Planlösning från Dirigentvägen 151, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad