Såld

Gränby, Uppsala

Dimgatan 6

Slutpris: 2 400 000 kr

Dimgatan 6

Stilrent renoverad 3:a med ljust och solsäkert läge på våning 2 av 3. Nyrenoverat kök med rejäl matplats för ca 6 personer. Två rejäla sovrum samt lättmöblerat vardagsrum. Balkong i sydvästläge med sol till sen kväll. Badrummet är stamrenoverat med tvättmaskin samt separat wc. Här finns även en separat gäst-wc. Lägenheten är genomgående ljusa i både ytskikt och med ljusinsläpp.

Passa på att bo i en riktigt välskött och stabil förening! Här finns härliga, gröna innergårdar mellan husen med grillmöjligheter. Stor förening med många gemensamma utrymmen, som bastu och lokal för uthyrning.

Populärt område med fin närhet till stora grönområden, nära till city, resecentrum och med bra pendlarläge. Läget med gångavstånd till Gränby centrum är en fördel som bara ökar i värde i takt med utbyggnaden.

Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dimgatan 6, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad