Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 98

Slutpris: 3 110 000 kr

Diligensvägen 98

Trevlig bostad med inglasad dubbelaltan. Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt läge. Bo bekvämt med stor solig uteplats och promenadväg mot Nacka Strand och Nyckelviken.

- Radhuskänsla
- Fantastiskt ljusinsläpp.
- Helkaklat fräscht renoverat badrum
- Goda förvaringsmöjligheter via flertal garderober
- Mycket bra skick
- Två uteplatser med passagedäck
- Stort källarförråd med värme
- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.
- Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser och gåavstånd till skola.
- 10 min promenad till Nacka Strand
- Gångavstånd till naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, fina promenadstråk och motionsspår
- Närhet till SL-båten
- Närhet till Nacka Forum och ICA Maxi

Varmt välkomna till denna trevliga omgjord fyra rummare med radhuskänsla belägen i Jarlaberg. Lugnt men ändå mycket centralt läge med närhet till allt. Rummen är rymliga och lättmöblerade med ett stort och trevligt kök, ett generöst vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och större matgrupp och är en naturlig samlingsplats för både familj och vänner. Bostaden erbjuder tre sovrum (ena rummet gjordes om till två mindre rum). Master bedroom har bra förvaring i form av garderobsvägg. Den stora och inglasade uteplatsen, som också kan inredas som ett extra rum, förlänger sommarhalvåret och kan nyttjas i alla väder. På uteplatsen får man enkelt plats med större sittgrupp, grill och gröna växter. Även utanför uteplatsen finns ytterligare utrymme som är perfekt för odlingsmöjligheter. Fräscht renoverat badrum.
Bostaden är registrerad som en tre rummare men i dagsläget nyttjas som en fyra rummare. En lägenhet i som måste ses, här är det bara att flytta rakt in.

Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Brf Tullen nr 623 är en välskött förening med fin innergård med lekplats och gårdshus som erbjuder gemensamhetslokaler i form av tvättstuga, bastu och samlingslokal samt en övernattningslägenhet.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad