Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 40

Slutpris: 3 400 000 kr

Diligensvägen 40

Välkomna till denna välplanerade 3:a i populära Jarlaberg!

Här bor man i en ljus hörnlägenhet i ett av områdets bästa lägen. Fin utsikt med grönska utanför balkongen och fönster. Bostaden passar de flesta behov och här behövs det inte göras några stora renoveringar. Modernt och stilrent kök med komplett utrustning. Helkaklat badrum med badkar, tvätt/torkmaskin och kommod. Det ingår även ett externt förråd!

Jarlaberg är ett området som erbjuder det bästa av två världar - Direkt närhet till city samt naturen. Nacka forum finns inom bekvämt avstånd med stort utbud av butiker, restauranger och mycket goda kommunikationer med buss. Härliga Nacka strand finns även på gångavstånd där man kan ta buss in till city eller äta god mat nere vid kajen.

Nyckelviken erbjuder underbar natur, utegym och löparspår och går att nå via fots på 3 minuter.

Kontakta gärna mäklaren för mer information och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Diligensvägen 40, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad