Såld

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 114

Slutpris: 3 600 000 kr

Diligensvägen 114

ACCEPTERAT PRIS 3 600 000KR. Radhus i två våningar med härligt läge! Välkommen till populära Jarlaberg och detta trevliga BR-radhus i två våningar med balkong i bästa solläge! Här har du chansen att sätta egna prägel och renovera utifrån eget tycke och smak.

Bostaden är disponerad med två fina sociala ytor, två sovrum och två badrum. Övre planet består av renoverat kök och vardagsrum i öppen planlösning, dusch/wc och tvättstuga samt balkong i helt insynsfritt läge. Köksön i köksdelen blir en naturlig samlingspunkt, som man gärna samlas kring för att laga mat och umgås. Nedre planet erbjuder två sovrum samt ett stort allrum som kan användas till ytterligare sovrum eller TV-/hobbyrum. Här finns också ytterligare ett badrum samt ett stort förråd/klädkammare - det perfekta förvaringsutrymmet. Även under trappan finns det plats för förvaring och i uteförråd på framsidan av huset.

Brf Fjädern är en välskött förening med fin innergård med lekplats och gårdshus som erbjuder gemensamhetslokaler i form av tvättstuga, bastu och samlingslokal samt en övernattningslägenhet.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Diligensvägen 114, Såld i Jarlaberg, Nacka Planlösning från Diligensvägen 114, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad