Till salu

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 114

3 495 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 108 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 893 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1987
Diligensvägen 114

Radhus i två våningar med härligt läge! Välkommen till populära Jarlaberg och detta trevliga BR-radhus i två våningar med balkong i bästa solläge! Här har du chansen att sätta egna prägel och renovera utifrån eget tycke och smak.

Bostaden är disponerad med två fina sociala ytor, två sovrum och två badrum. Övre planet består av renoverat kök och vardagsrum i öppen planlösning, dusch/wc och tvättstuga samt balkong i helt insynsfritt läge. Köksön i köksdelen blir en naturlig samlingspunkt, som man gärna samlas kring för att laga mat och umgås. Nedre planet erbjuder två sovrum samt ett stort allrum som kan användas till ytterligare sovrum eller TV-/hobbyrum. Här finns också ytterligare ett badrum samt ett stort förråd/klädkammare - det perfekta förvaringsutrymmet. Även under trappan finns det plats för förvaring och i uteförråd på framsidan av huset.

Brf Fjädern är en välskött förening med fin innergård med lekplats och gårdshus som erbjuder gemensamhetslokaler i form av tvättstuga, bastu och samlingslokal samt en övernattningslägenhet.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Visningar

Välkommen på öppen visning! måndag 29 maj, 18:00 - 18:30
Anmäl mig

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad