Till salu
Budgivning pågår

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 102

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 3 495 000 kr
Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 11:30 - 12:00
3 495 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 047 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1987
Diligensvägen 102

Smakfull och välplanerad 3,5:a med inglasad balkong i sydväst på vån 3/3!

Välkommen till denna välplanerade 3.5a med inglasad balkong högst upp i huset. Här erbjuds stora sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter och en rymlig inglasad balkong med fin utsikt över Stockholm. Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang, den naturliga samlingsplatsen för större sällskap. Stort kök i gott skick med gott om arbetsyta, förvaring och en mysig matplats. Härifrån når du den härliga balkongen varifrån du kan njuta av solen från förmiddag ända till kvällen och den fina utsikten. Helkaklat badrum med badkar och tvättpelare. Två bra sovrum på varsin sida av bostaden och ett tredje, lite mindre rum som av säljarna idag nyttjas som ett sovrum.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång vid Nacka Forum gör denna pärla till en bra investering.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 1 oktober, 11:30 - 12:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Diligensvägen 102, Till salu i Jarlaberg, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad