Såld

Östermalm - Lärkstan, Stockholm

Danderydsgatan 27, 4tr

Slutpris: 8 500 000 kr

Danderydsgatan 27, 4tr

Välkommen till ett högklassigt och modernt boende i Lärkstaden på Östermalm. Här bor du i internationell stil med bemannad lounge. I byggnaden finns 350 kvm serviceyta med tre restauranger, gästlägenhet, gym och festlokal. Ett luxuöst koncept för de med höga krav.

Lägenheten genomsyras av ljus. Hela lägenheten är målad i färger från Farrow & Ball. Färgsättningen är personligen utformad för lägenheten och dess karaktär och ljusförhållanden av färgexperten Joa Studholme, Color Curator på Farrow & Ball i England. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för förvaring bakom skjutdörrar. Till vänster öppnar sig stort och ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med ljus. På andra sidan hallen finns två rymliga sovrum med utgång till balkong i soligt västerläge. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Humlegården ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Stureplan och Stockholms bästa shoppingstråk. Här har du även nära till matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Danderydsgatan 27, 4tr, Såld i Östermalm - Lärkstan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close