Kommande bostad

Strömma, Värmdö

Dalripans väg 11

  • price tag icon 9 259 kr / månad
  • Bostadsrättsparhus
6 495 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 152 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 9 259 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2019/2021
Dalripans väg 11

Exklusivt parhus med utsikt mot Strömma kanal och vackra omgivningar!

Välkommen till ett arkitektoniskt mästerverk, ett högklassigt boende i parhusform 30 minuter från city, i Stockholms skärgård med stor altan och fantastisk utsikt över naturen och Strömma kanal. Ett tidlöst hem som bara blir vackrare med åren. Bakom varje detalj finns en tanke. Njut av den fantastiska utsikten från samtliga rum med den magnifika altanen som pricken över i. Vart du än vänder blicken vilar den på något vackert.
Alla material är valda med största omsorg. Huset är platsbyggt med stor hänsyn till och i vackert samspel med den intilliggande naturen. Husen är byggda enligt Elithus koncept Miljö Klimat 2020.

Bostaden kännetecknas av ljus och rymd med en takhöjd om 3 meter i entréplanet samt stora fönsterpartier som länkar samman inne- och utemiljön på ett vackert sätt. Huset disponeras över två våningsplan med öppna, sociala ytor på entréplan och den privata sfären på övre plan. Intill huset har man ett tillhörande förråd som är isolerat, laddbox och 2 parkeringsplatser som hör till huset.

Tomten innefattar ett område med naturmark med vackra samt ståtliga tallar som efter ett tag möter tomtgränsen där skogen tar vid och naturen sluttar ner mot Strömma Kanal. Läget är högt samt helt ogenerat och altanen med sol under hela dagen erbjuder generösa ytor i vinkel runt huset.

Strömma Skärgårdsstad är en bostadsrättsförening med 15 bostäder i olika storlekar från 25 till 152 m². Belägna ett stenkast från Strömma kanal är alla bostäder byggda på plats av Elithus med omsorg för detaljer, marknadsledande kvalité och en speciell närvaro av natur och skärgård. Arkitekterna har medvetet placerat husen bland naturen och bevarat dess element ända in på knuten trots att man endast är 30 minuter från Stockholm. Läs mer på Strömma Skärgårdsstads hemsida

Möjlighet till båtplats med direkt anslutning till skärgårdsvatten finns 500 meter bort i Strömma Båtklubb och inom området finns det fina badsjöar om man föredrar lite lugnare vatten. Huset ligger centralt och med golfbilsavstånd till populära Fågelbro countryclub och stall. Inom kort promenadavstånd finns fina badplatser och promenadstråk. Besök gärna Lillströmma och Strömma krog och kanalbar för en god bit mat eller en drink. Här bor du med naturen och havet in på knuten och närheten till båtplats bara ett par minuter från bostaden gör det möjligt att ta en båttur efter jobbet, det är livskvalité!

Intresseanmälan
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Dalripans väg 11, Kommande i Strömma, Värmdö Planlösning från Dalripans väg 11, Kommande i Strömma, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad