Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Dalagatan 6A, 2tr

Slutpris: 5 550 000 kr

Dalagatan 6A, 2tr

Stilren och tilltalande lägenhet i perfekt läge i Vasastan med promenadavstånd till såväl city som till grönområden. Genomgående ljus bostad med öppna ytor, fint ljusinsläpp och snygg fiskbensparkett. Välkomnande rymlig hall med gott om förvarings- och möbleringsmöjligheter. Stilrent renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med fungerande öppen spis samt utgång till balkong. Två bra sovrum i komfortabel storlek samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Nyttjanderätt till ett vindsförråd finns. Ett hem att längta hem till!

Brf Berget 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2000. Förening förvärvade fastigheten Berget 12 år 2005 och omfattar adresserna Dalagatan 6 och Kammakargatan 70. Föreningen upplåter 82 lägenheter med bostadsrätt, 3 st med hyresrätt samt 12 lokaler.
För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till två takterasser i sydvästläge med utsikt över city, en gemensam innergård, två tvättstugor, cykelrum och samt
soprum. För mer information besök föreningens hemsida https://berget12.se/

Perfekt läge i Vasastan med promenadavstånd till city samt till grönområden.
Vasaparken, Tegnérlunden och Karlbergsslott erbjuder alla härliga promenadstråk. Med endast en kort promenad når du stadens puls och befinner dig mitt i City med dess utbud av caféer, restauranger och annan service.
Kommunikationsmöjligheterna är många med Odenplan och S:t Eriksplan alldeles i närheten. Arlanda Express och T-centralen finns på endast på 8 minuters gångavstånd.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalagatan 6A, 2tr, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close