Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Chamottevägen 7

Nästa visning
calendar icon söndag 25 februari 14:00 - 14:30
3 550 000 kr
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 483 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Chamottevägen 7

Trivsam 3a med centralt läge i populära Porslinskvarteren

Välkommen till denna fina 3:a med centralt läge i Populära porslinskvarteren. Den har en inbjudande och genomtänkt planlösning med stora ytor och öppet mellan vardagsrum och kök. Sovrummen är uppdelade och ligger i varsin ände av lägenheten, det större intill hallen och det mindre intill vardagsrummet. I det stora sovrummet får du enkelt plats med dubbelsäng och förslagsvis skrivbord och garderober. Här finns även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet intill vardagsrummet funkar perfekt för barnet eller som kontorsrum. Här finns också gott om yta för både säng, skrivbord och garderober. Det fina vardagsrummet har en naturlig plats för soffgrupp med tv-vägg. Köket är stilrent och erbjuder breda matlagningsytor och en generös yta för matbord med gott om plats för familj och vänner. Inglasad balkong med plats för loungegrupp som förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Badrummet är helkaklat i vitt och svart och är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en genomgående fin interiör med ekparkett, målade väggar och rostfria vitvaror.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Vårdcentralen ligger ett stenkast bort, förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 25 februari, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Chamottevägen 7, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad