Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Chamottevägen 7

  • price tag icon 3 437 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 250 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 437 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Chamottevägen 7

Fin 2a i hjärtat av Porslinskvarteren med närhet till butiker, cafeér och promenadstråk vid hav!

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet i populära området Porslinskvarteren. Här bor ni i ett behagligt och soligt läge med balkong och fin utsikt över föreningens grönskande innergård. Lägenheten har en tilltalande och välplanerad planlösning med ett ytsmart kök och plats för matbord intill fönster med vardagsrum intill. Det smakfulla badrummet ligger separat intill den rymliga hallen och sovrummet är beläget intill vardagsrummet i ett lugnt läge med fönster mot innergården. Lägenheten är stilren med svartvita köksfronter, helkaklat badrum med spotlights och genomgående ekparkett och väggar i behagliga färger. Fullt utrustad med allt man kan tänkas behöva för att trivas. På Chamottevägen bor du dessutom ett stenkast ifrån Gustavsbergs hamn med diverse restauranger, butiker, cafeér och fina promenader längst vattnet. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser i Porslinsgaraget och ett externt förråd till lägenheten finns på vinden.

I området Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, mataffärer och träningsanläggningar till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Chamottevägen 7, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad