Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Chamottevägen 15

Slutpris: 2 775 000 kr

Chamottevägen 15

Hemtrevlig och välplanerad lägenhet med uteplats i lugnt och soligt söderläge!

Välkommen till denna fina 3:a med uteplats i lugnt och soligt söderläge! Lägenheten ligger behagligt 1/2 tr upp från gatuplan utan insyn. Den har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrummen för sig. Sovrummen är uppdelade och ligger i varsin ände av lägenheten, det mindre intill hallen och det större längst in. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Sovrummet intill hallen har bra plats för säng och förslagsvis skrivbord. Det öppna vardagsrummet har bra yta för en soffgrupp med tv-vägg. Här är det öppet och socialt gentemot köks- och matbordsdelen. Fräscht och stilrent badrum helkaklat i vitt och svart med bland annat skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående fin interiör med ekparkett, målade väggar och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas dessutom ett naturligt ljusflöde. Den trevliga uteplatsen ligger mot föreningens trivsamma innergård. Här blomstrar buskarna för fullt på sommaren och den stora lönnen blir majestätisk.
Ett stort förråd till lägenheten finns på vinden med hiss hela vägen upp och garage finns på andra sidan innergården.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Vårdcentralen ligger ett stenkast bort, förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Chamottevägen 15, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad