Kommande bostad

Ingarö - Ramsdalen, Värmdö

Bryggbacken 4

16 500 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 147 m2 boarea
  • 60 m2 biarea
  • 4 710 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2005
Bryggbacken 4

Välkommen till din dröm vid havet på Ingarö!

Denna fantastiska villa, uppförd år 2005, bjuder in till en enastående livsstil på den högt belägna strandtomten om cirka 5000 kvadratmeter. Med en placering invid Säbyviken och en privat brygga, erbjuder denna egendom inte bara en bostad utan en levande upplevelse vid vattnet.

Huset är designat med omsorg och har en social planlösning. När du kliver in genom entrén möts du av en välkomnande hall som öppnar upp för möjligheterna som detta unika hem har att erbjuda.

Ytterligare tillgängliga utrymmen inkluderar ett Attefallshus på cirka 30 kvadratmeter, som öppnar upp för mångsidiga användningsmöjligheter såsom uthyrning eller privat användning. Den tillhörande timmerstugan på omkring 20 kvadratmeter tillför charm och ytterligare möjligheter för uthyrning eller som gästboende, vilket skapar en flexibilitet för olika behov och önskemål.

För att säkerställa bekvämligheten året runt finns ett varmgarage som ger skydd åt din bil i alla väder.

Denna unika fastighet är inte bara en dröm för den som söker en avkopplande strandlivsstil, utan den ger också närhet till naturen med endast 30 minuters avstånd till stadens pulserande centrum och omedelbar närhet till Björnö naturreservat. En harmonisk kombination av exklusivt boende och en naturnära livsstil väntar på de som söker det bästa av båda världarna.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad