Till salu

Djurö, Värmdö

Brunnsgärdesvägen 13

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 11:00 - 11:45
  • Vinterbonat fritidshus
4 500 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 96 m2 boarea
  • 14 m2 biarea
  • 4 490 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1965/2006
Brunnsgärdesvägen 13

Här erbjuds ett året runt nöje, en sann skärgårdsdröm. Den ljuvliga stora tomten är levande och inbjudande med både vacker, uppvuxen trädgård blandat med skärgårdsnatur, knotiga fruktträd, bärbuskar, härliga blomsterrabatter samt gräsytor perfekta för lek. Här finns också en stor altan i bästa sydvästläge med nedsänkt, uppvärmd pool. En plats att förälska sig i! Huset har blivit omsorgsfullt moderniserat och löpande underhållits.

Huset disponeras i ett plan med trevliga sällskpasytor i halvöppen plan med flera eldstäder, tre sovrum, renoverat fullutrustat kök, duschrum samt separat wc. Isolerad gäststuga på avskild del av tomten för övernattande sommargäster.

Möjlighet för den som önskar att hyra båtplats vid samfällighetsföreningen bryggor. Även bastuförening finns.

Läs mer på Djurö By vägförenings hemsida

Fastigheten ligger mellan Djurö by och vackra bad- och skogsområden. Här kan du enkelt ta cykeln eller promenera till Djurö by med restauranger, matbutik och bageri med kafé, vårdcentral men samtidigt ha naturen och vattnet inpå knuten.

Djurö erbjuder ett rikt utbud av natursköna utflyktsmål och väl utvecklad samhällsservice. Det är promenadavstånd till badplats med sandstrand, klippor och båtbryggor. Några minuter bort, i byn, ligger bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restauranger, skola och förskola, vårdcentral och tandläkare. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom Abborrkrogen, Sjöboden och Motorverkstan. Ni kan också besöka Vita Grindarna som erbjuder fin strand, minigolf, beachvolly, boule, kafé och restaurang. Missa inte ett besök på Munkens bageri eller Glassvillan med egentillverkad gelato och foodtruck. På vackert belägna Djurönäset finns hotell med konferensanläggning och spa. Förskola finns i Stavsnäs och på Djurö finns omtyckt skola F till år9. Det finns en aktiv idrottsförening för fotboll och innebandy.

Besök pittoreska Stavsnäs By med sin skärgårdsbebyggelse med anor från medeltiden. Här hittar du sommarhamnen, Skärgårdsmuséet, Stavsnäs hembageri med restaurang och bar. Här ligger även Östersjövikens omtyckta badstrand. Vid Stavsnäs vinterhamn, som är en året-runt-hamn, kan du ta Waxholmsbåtarna ut till skärgårdens populära öar. I Stavsnäs finns en välsorterad ICA som även är ombud för Systembolag. Här finns även cykelpark, padelbanor och stort grönområde med lekplats och pulkabacke för de minsta.

För den golfintresserade ligger Fågelbro Golf & Country Club med 18-håls bana och en korthålsbana. Här ligger även utmärkta Fågelbro Krog samt populära Bistro Malma.

Goda kommunikationer med buss 433 och 434 till och från Gustavsberg och Slussen. I rusningstrafik går bussarna var 15:e minut. Resan tar ca 50 min till Slussen (direktbuss) och ca 35 min till Gustavsberg.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 11:00 - 11:45
Anmäl mig
Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 22 juli, 16:00 - 16:30
Anmäl mig
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Elektricitet

TV och bredband

Dokument och länkar

Planlösning från Brunnsgärdesvägen 13, Till salu i Djurö, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad