Till salu

Täby Park, Täby

Boulevarden 42

  • price tag icon 2 163 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 300 000 kr Fast pris
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 163 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Boulevarden 42 Visa projekt

Välplanerad etta, högst upp i huset med balkong i söderläge!

RING FÖR BOKAD VISNING! Högst upp i huset finner ni denna välplanerad etta med balkong om 2 kvm i ljust söderläge. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning med plats för säng, soffa och matbord. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde.

Mitt i centrala Täby Park har Viktor Hanson byggt välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Terese Tångring
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese
Isabella Lindell
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad