Såld

Höganäs, Uppsala

Botvidsgatan 6C

Slutpris: 3 000 000 kr

Botvidsgatan 6C

Charmig och ljus 30-talslägenhet i fint skick

Välkommen till denna ljusa och rymliga 30-talslägenhet i populära Höganäs. Lugnt, fritt och insynsskyddat belägen på andra våningen i en väl renoverad byggnad. Lägenheten har praktisk funktion av en trea då det tidigare matrummet numera är en sovdel. Ni får här bl a genomgående vackra trägolv, ljusa färger och en takhöjd om ca 2,7 m. Vidare finner ni här andra tidstypiska detaljer såsom stora fönsterpartier med djupa nischer och fina innerdörrar. Lägenheten renoverades för något år sedan med bibehållen känsla av historia och charm. För den som vill engagera sig i föreningens fastighetsgrupp, med bl a trappstädning och trädgårdsskötsel, finns möjlighet till stor reducering av månadsavgiften.

Planlösningen ger er entré/hall med plats för ytterkläder, dusch/WC med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum. Vidare får ni här ett sovrum med förvaring, ett kök med mindre matplats och halvrummet som med fördel kan användas som sovdel.

Stabil och välskött förening. Bra läge i attraktivt och lugnt kvarter. Endast ett stenkast från affärshuset Kvarnen med all den service du kan behöva. I närliggande kvarter finns ett antal mysiga restauranger, gym och Uppsala Konsert & Kongress. Nära till trevliga och barnvänliga parker. Perfekt pendlarläge endast ett par minuters gångavstånd till Resecentrum och absoluta citykärnan.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning på Widerlövs hemsida.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Botvidsgatan 6C, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad