Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 54A

Slutpris: 2 650 000 kr

Börjegatan 54A

Högst upp i huset med ett fritt och soligt läge

Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet med ett mycket tilltalande ljusinsläpp. Lugnt belägen högst upp i huset med fri vy över gårdsmiljön. Här får du även en balkong med skön för- och eftermiddagssol. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd om ca 8 kvm.

Planlösningen ger dig entré/hall med förvaring, ett fint renoverat kök med mindre matplats och ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Vidare får du här ett badrum med dusch och tvättmaskin samt två sovrum med skjutdörrsgarderober.

Som boende i föreningen bor du med direkt närhet till bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och Stabbyskogens vackra grönområde med löpspår. Behagligt cykelavstånd till den absoluta Citykärnan och enkel access till 55:an för dig som bilpendlar. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 54A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad