Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 53

Slutpris: 2 820 000 kr

Börjegatan 53

Välplanerad genomgångslägenhet med dubbla balkonger

Välplanerad genomgångslägenhet belägen i byggnad med hiss från markplan. Här finner du två balkonger varav en ligger mot gården med förmiddagssol och en är inglasad med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har även bra sällskapsytor och fina förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd.

Planlösningen ger er hall med förvaring, vardagsrum med utgång till balkongen mot gården samt två bra sovrum varav det ena har skjutdörrsgarderob och det andra har klädkammare. Här får ni även ett kök med inredning från Myresjökök och utgång till den inglasade balkongen samt ett badrum med dusch och tvättstugedel.

Som boende på Börjegatan 53 bor du nära Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen där du kan njuta av trevliga promenadstråk, 1,9m km upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Här får du ett perfekt utgångsläge för ett bekvämt vardagsliv. Alldeles intill hittar du populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Du har här fina gång- och cykelvägar in till centrumkärnan, stadsbussar med god turtäthet och barnomsorg och skolor på promenadavstånd. För dig som bilpendlar tar du dig enkelt ut till bland annat E4:an och 55an.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 53, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad