Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Börjegatan 3B

Slutpris: 2 945 000 kr

Börjegatan 3B

VÄLPLANERAD LÄGENHET HÖGST UPP I POPULÄR OCH EFTERTRAKTAD FÖRENING – BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - HISS

Ytterst välplanerad lägenhet med ett fantastiskt läge i en av Uppsalas mest eftertraktade föreningar! Yteffektiv tvåa som erbjuder sovrum, yteffektivt kök i ”halvöppen” planlösning med vardagsrummet samt ett fräscht, fräscht badrum. Helt insynsskyddad tack vare läget i huset med fönster ut mot Vasaparken. Trevlig balkong i sydvästläge med sol under i stort sett hela dagen. Lägenheten är utmärkt belägen i denna fastighet med närhet till en tvättstuga direkt via hissen, högt läge i huset med fri sikt och med ett lugnt läge i Främre Luthagen. Utmärkt förvaring i vindsförråd, källarförråd och matkällare.

Välskött förening med välkänd 30-talsfastighet ritad av Gunnar Leche. Här bor du mitt i Främre Luthagen några minuter från centrum och Ekonomikum. Ett stenkast härifrån finner du Uppsalas nationer, många affärer och restauranger. Brf Börjegårdarna erbjuder bl a sina medlemmar vacker innergård, bastu, träningslokal och låga månadsavgifter. Hiss finns!

Varmt välkomna till visning - Anmälan krävs!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 3B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad