Såld

Börje, Uppsala

Börje-Gränby 49

Slutpris: 3 275 000 kr

Börje-Gränby 49

En mindre villa med stor charm och rymlighetskänsla

Välkommen till denna charmiga och mycket välplanerade villa i fint skick. Här bor du med ett lantligt läge, i samlad bebyggelse, med svampskog och strövområden inpå knuten och med bra bilvägar till Uppsala stad!

Det nuvarande bostadshuset byggdes år 2009, med vissa detaljer från 1700-tal, på ett sätt som gör att gammalt möter nytt på ett ytterst tilltalande och smakfullt sätt. Detta är ett hem som karaktäriseras av öppna ytor och ljusa färgval och stor vikt har lagts vid modern bekvämlighet och komfort. Här njuter du bland annat av vackra trägolv, ryggåstak med en takhöjd upp till 4,8 meter, synliga timmerstockar och två fungerande eldstäder. Den rejäla altanen ligger i ett soligt sydvästläge och härifrån har du en fin vy över trädgården.

Den soliga och uppvuxna trädgårds- och naturtomten är insynsskyddad och delvis inramad av häckar och annan grönska. Här finner du bland annat rejäla och öppna gräsytor, syrénbuskar och en dekorativ stenmur. På fastigheten får du även ett gediget enkelgarage och en förrådsbod om ca 15 kvm som ger dig bra förrådsytor och vedförvaring.

I Börje bor du i en småkuperad skogsbygd med inslag av odlingsmark. Här finns även elljusspår och idrottsförening med fina fotbollsplaner för den aktive.

Här finner ni helt enkelt ett fint kvalitetsboende med allt vad naturen har att erbjuda in på knuten.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börje-Gränby 49, Såld i Börje, Uppsala Planlösning från Börje-Gränby 49, Såld i Börje, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad