Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Bondegatan 1B

Slutpris: 3 560 000 kr

Bondegatan 1B

Högt i tak och äldre charm

Med sina 38 kvm erbjuder denna fantastiska 2 rummare optimalt utnyttjade ytor, belägen på entréplan för enkel åtkomst.
Sovrummet imponerar med generös storlek och smart förvaring i form av platsbyggd garderob. Köket är ett funktionellt arbetskök som är fullt utrustat med kyl och frys, spis, diskmaskin samt arbetsytor. Det spatiösa vardagsrummet rymmer både en bekväm soffgrupp och en trevlig matplats. Badrummet är komplett med dusch, toalett och handfat samt en praktisk tvättmaskin. Här genomsyras hela bostaden av högt i tak och ljusa färgtoner, med stora fönsterpartier som lyfter fram den luftiga atmosfären. En perfekt boendeoas på Södermalm!

Föreningen är en äkta förening som äger marken. Alla de större renoveringar är gjorde och inga tecken på några avgiftshöjningar finns. Föreningen erbjuder två vackra innergårdar, en gemensam tvättstuga som är utrustat med tre tvättmaskiner, en torktumlare, två torkskåp samt en mangel. Utöver detta finner du även ett barnvagnsförråd i uppgång 1 B.

Som bosatt på Bondegatan 1B befinner du dig centralt på Södermalm, ett område känt för sin livliga atmosfär och kulturella mångfald. Du finner många närliggande kaféer, trendiga butiker och restauranger vilket gör att denna adress erbjuder en unik kombination av stadscharm och lokal atmosfär. Området präglas av historiska byggnader och gröna parker som giver en harmonisk omgivning. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta då du har gånganstånd till tunnelbana samt busshållplatser vid både Medborgarplatsen samt närliggande till Slussen för ytterligare bredare kommunikation. Denna är en perfekt plats för den som söker det bästa av stadslivets pulserande energi och samtidigt vill njuta av en inbjudande och trivsam omgivning.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondegatan 1B, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad