Till salu

Kungsängen, Uppsala

Bobingatan 2

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 13:30 - 14:00
4 095 000 kr
area icon Yta
  • 102 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 627 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Bobingatan 2

RYMLIG FYRA MED BALKONG MOT ANNA PETRUS PARK.

Välkommen till denna välplanerade och rymliga fyra i attraktiva Kungsängen. Lägenheten är belägen intill populära Anna Petrus Park och erbjuder generösa sociala ytor. Fönster i tre väderstreck ger ett fint ljusflöde i hela bostaden.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme i form av både skjutdörrsgarderob och separat klädkammare. Bostaden har två badrum som ligger i anslutning till hallen. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med skåp för förvaring och dusch. Även det mindre badrummet har dusch. De tre rymliga sovrummen har ett fint ljusinsläpp och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket och vardagsrummet ligger intill varandra och har direkt tillgång till en stor balkong med utsikt mot björkarna i parken. Planlösningen ger gott om utrymme för social samvaro och umgänge. Köket har bra förvaring samt plats för en matgrupp för större sällskap.

Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett eget källarförråd och har även tillgång till föreningens gemensamma förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Föreningen hyr även ut parkeringsplatser i källarens garage och flera av platserna är utrustade med laddstolpar för elbilar.

I trevliga BRF Esplanaden 3 har du även möjlighet att nyttja den fina innergården med både lek- och grillplats.

I Kungsängen/Industristaden bor ni med utmärkt pendlarläge med såväl bil, buss och tåg då ni har närhet till både påfart till E4:an och Uppsala resecentrum. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, flera trevliga restauranger, förskolor och lekparker. Stadsparken och Akademiska sjukhuset nås enkelt via den praktiska gångbron över Fyrisån, på kort promenadavstånd från Esplanaden. Inom kort öppnar även den nya Tullgarnsbron som möjliggör bil- cykel- och gångtrafik över Fyrisån precis i närheten av bostaden.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ert intresse idag!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 mars, 13:30 - 14:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Bobingatan 2, Till salu i Kungsängen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad