Såld

Sunnersta, Uppsala

Blomstervägen 40

Slutpris: 5 200 000 kr

Blomstervägen 40

I ett lugnt och barnvänligt läge ligger detta välplanerade kedjehus i 1½-plan med tomt i västerläge!

I ett lugnt och barnvänligt område ligger detta välplanerade kedjehus i 1½-plan med insynsskyddad tomt i västerläge som gränsar till en trevlig allmänning. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med upp till fem sovrum. Entréplan erbjuder ett kök med intilliggande matplats samt utgång till en uteplats med morgonsol. Ljust vardagsrum med matplats som enkelt disponeras om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet når ni husets insynsskyddade tomt. Här njuter ni av sol från tidig dag till sen kväll på den stora altanen eller i den mysig trädgård som erbjuder bland annat ett plommonträd. Vidare finns två bra sovrum med inbyggda garderober, tvättstuga samt ett renoverat badrum med badkar.

En trappa upp finns husets mer privata del med två stora sovrum, allrum med takfönster, walk in closet samt ett duschrum med takfönster.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Vid allmänningen finns en lekpark och ett längre stenkast från huset ligger populära Svankärrsparken, en oas för barn Ni har även några minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar. För dig som jobbar i Stockholm tar du dig mycket smidigt till Knivsta tågstation där du enkelt och prisvärt kan parkera bilen medan tåget tar dig till Stockholms central på 29 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad