Såld

Finntorp, Nacka

Blomstervägen 14

Slutpris: 3 395 000 kr

Blomstervägen 14

Väldisponerad 3:a i populärt familjområde med stor uteplats utan insyn i rakt söderläge!

Väldisponerad 3:a i populärt familjområde med stor uteplats utan insyn i rakt söderläge!

- Garage
- Uteplats
- Ingen insyn
- Öppen planlösning
- Goda kommunikationer
- Genomgående fint skick

Välkommen till denna fina trea i ett mycket populärt område bland familjer! Denna charmiga bostad med tre rum och kök erbjuder ett modernt och fräscht intryck. De generösa sällskapsytorna skapar gott om plats för både sociala tillställningar och avkoppling. Det öppna köket är välutrustat med moderna vitvaror och utgör en trivsam plats för matlagning och samvaro. En av bostadens höjdpunkter är uteplatsen som bjuder på solsken stora delar av dagen. Här kan du avnjuta morgonkaffet eller koppla av efter arbetsdagen. Bra förvaring både i lägenheten och i det externa förrådet som ingår.

Finntorp är ett trivsamt och populärt område tack vare närheten till naturen och det optimala stadsnära läget. Här bor du i lugn och ro, samtidigt som du når allt du kan tänkas behöva med en kort promenad. Bland annat kan du gå längst vattnet hela vägen till Nacka strand eller på några få minuters promenad nå Järla- samt Sicklasjön med bad på sommaren och längdskidor eller skridskor under vintern. I Finntorp har du utmärkta kommunikationer dygnet runt. Via buss når du Sickla Köpkvarter på 3 minuter och Slussen på 7. Tunnelbana planeras också till området år 2030, ca 200-300 meter bort. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstervägen 14, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad