Såld

Charlottendal, Värmdö

Blå Blomvägen 6A

Slutpris: 3 975 000 kr

Blå Blomvägen 6A

Gavel 4a med stor balkong i perfekt söderläge!

Nu finns en sällsynt chans att förvärva en ytterst välplanerad 4a med stor balkong i söderläge i idylliska Charlottendal. Lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt och rikt ljusinsläpp från fönster i 3 väderstreck. Läget på den väl tilltagna balkongen är svårslaget med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns plats för såväl matgrupp, solstolar och odling i liten skala.

Du välkomnas in i en rymlig entréhall med gott om plats för förvaring förvaring samt separat klädkammare. Kök, matplats och vardagsrum disponeras i halvöppen plan och den generösa balkongen nås från köket. Tre sovrum, helkaklat badrum med badkar samt bra ytor för klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett separat förråd. På föreningens gemensamma ytor finns förutom trevlig lekplats även boulebana och grillplats i söder samt öppna gräsytor med bänkar och bord.

Föreningens ekonomi är stabil med en belåningsgrad kring 9000 kr/kvm. Lägenheten värms upp genom vattenburen värme via fjärrvärme vilket borgar för låga kostnader. Bilen parkeras bekvämt på den närbelägna parkeringen där lediga platser finns för såväl boende som gäster.

Charlottendal är naturskönt beläget med absolut närhet till vacker natur med skogsområden, insjöar och Farstavikens blanka vatten. Naturen bjuder på ett muller av stigar för dig som gillar promenader, trail running samt svamp- och bärplockning. Utmed Farstaviken löper Tjustviksrundan, ett populärt motionsstråk som sammanlänkar Gustavsbergs hamn med konsthallen Artipelag.

Från lägenheten är det bekvämt promenadavstånd till såväl ett brett utbud av dagligvaruhandel med välsorterade mataffärer som goda kommunala kommunikationer med täta turförbindelser in till stan samt vidare ut till Gustavsberg och Värmdö alternativt Ingarö. Bussresan till Slussen tar ca 25 minuter oavsett tidpunkt på dygnet.

Sammanfattningsvis ett svårslaget boende som måste upplevas på plats.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blå Blomvägen 6A, Såld i Charlottendal, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad