Såld

Charlottendal, Värmdö

Blå Blomvägen 2B

Slutpris: 1 900 000 kr

Blå Blomvägen 2B

Radhuskänsla med egen entré & uteplats

Ytsmarta kvadrat med radhuskänsla i ett av områdets mest solsäkra lägen.

Nu finns en sällsynt chans att förvärva en ytterst välplanerad lägenhet med egen entré och generös uteplats i idylliska Charlottendal. Lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt och rikt ljusinsläpp som i kombination med en tilltagen uteplats gör detta till ett trivsamt boende med det lilla extra.

Uteplatsen ramar in lägenheten i söder och väster. Läget är svårslaget med sol från förmiddag till sen kväll. Ytorna är generösa med plats för såväl matgrupp, solstolar och odling. För den som önskar finns möjlighet att anlägga altan samt inglasning av del av uteplatsen. Ev. kan växthus uppfördes efter dialog och godkännande från styrelsen. Uteplatsen ramas in av staket och häck och gränsar i sin tur till föreningens gemensamma ytor med boulebana och grillplats i söder samt öppna gräsytor med bänkar i väster. Läget är skyddat, fri från insyn från grannar.

Lägenhetens förhållandevis få kvadrat utnyttjas till max. Väl in genom ytterdörren återfinns en entréhall med platsbyggd förvaring utmed vägg som övergår i ett välplanerat kök med alla bekvämligheter. Sovrummet är skräddarsytt med platsbyggd säng och skrivbord samt klädförvaring i garderober utmed vägg. Badrum med dusch och kombimaskin samt helkaklade ytor i ljusa toner. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, bord och TV-bänk med matplatsen som länk gentemot köket.

Föreningens ekonomi är stabil med en belåningsgrad kring 9000 kr/kvm. Lägenheten värms upp genom vattenburen värme via fjärrvärme vilket borgar för låga kostnader. Bilen parkeras bekvämt på den närbelägna parkeringen där lediga platser finns för såväl boende som gäster.

Charlottendal är naturskönt beläget med absolut närhet till vacker natur med skogsområden, insjöar och Farstavikens blanka vatten. Naturen bjuder på ett muller av stigar för dig som gillar promenader, trail running samt svamp- och bärplockning. Utmed Farstaviken löper Tjustviksrundan, ett populärt motionsstråk som sammanlänkar Gustavsbergs hamn med konsthallen Artipelag.

Från lägenheten är det bekvämt promenadavstånd till såväl ett brett utbud av dagligvaruhandel med välsorterade mataffärer som goda kommunala kommunikationer med täta turförbindelser in till stan samt vidare ut till Gustavsberg och Värmdö alternativt Ingarö. Bussresan till Slussen tar ca 25 minuter oavsett tidpunkt på dygnet.

Sammanfattningsvis ett svårslaget boende som måste upplevas på plats.

Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blå Blomvägen 2B, Såld i Charlottendal, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad