Såld

Lugnet, Värmdö

Björnskogsvägen 28

Slutpris: 2 850 000 kr

Björnskogsvägen 28

Trivsam 4a med bra planlösning och inglasad balkong i soligt läge

Välkommen att förvärva denna fina 4:a i populära Brf Matrosen. Bostaden ligger perfekt till på våning två, dessutom i ett insynsskyddat läge med inglasad balkong mot grönskande innergård och soligt syd-västläge. Den har små renoveringsbehov med stor potential.

Lägenheten har en väldigt trivsam planlösning med generösa sällskapsytor. Här bor du dessutom i gavelläge med fönster i tre väderstreck som skapar ett extra härligt ljusflöde. Vardagsrummet har gott om sociala ytor med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här kan ni njuta av middagen med utsikt över den härliga innergården. Den inglasade balkongen funkar perfekt som ett extra rum under sommarhalvåret. Vid renoveringen av balkongerna år 2018 gjorde de den här balkongen djupare vilket har gjort att den blivit ännu rymligare. De tre sovrummen ligger i fil, två är större med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord m.m. och ett som är något mindre och funkar perfekt för barnet eller gästrum/kontor. Köksväggarna har monterats bort och köket har idag en öppnare planlösning gentemot vardagsrummet. Här erbjuds generösa matlagningsytor och bra med plats för köksförvaring. Lägenheten har ett större helkaklat badrum med påkostad duschkabin och en mindre gäst-wc intill. Perfekt för familjen. Utöver garderobsväggarna i sovrummen och avhängningshyllorna i hallen finns ett exteriört förråd till lägenheten på källarplan.

Föreningen är en av de lägst belånade på Värmdö. I månadsavgiften ingår bland annat parkeringsplats. Föreningen tillhandahar även cykelrum, tvättstuga och bastu för medlemmarna att nyttja. De har även ett stort partytält som går och låna grattis om sommarmånaderna. Det finns också möjlighet till odlingslott via föreningen i området på ca 20-30 kvm.

Utanför huset ligger den lugna och grönskande innergården med lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta. Runt knuten finns fina vandringsleder i skogen och du har nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Busshållssplatsen ligger en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björnskogsvägen 28, Såld i Lugnet, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad