Såld

Kummelnäs - Björnberget, Nacka

Björnbergsvägen 4

Slutpris: 8 500 000 kr

Björnbergsvägen 4

På toppen av Björnberget i Kummelnäs ligger denna smakfulla villa från Älvsbyhus, byggd 2015. Här bor man med strålande utsikt över inloppets vatten och med sol från tidig morgon till sen kväll på den stora altanen. Här ser man Finlandsbåtarna och fritidsbåtar passera i en strid ström.
Villan går i klassisk svensk stil och har hela sex sov- rum och två allrum. Det är stilrent inrett med målade vita väggar och ekparkett.
Här bor man naturskönt i en idyllisk miljö men ändå i ett ”nära” läge. Det enda ljud som hörs kommer från båtar som passerar på inloppet till Stockholm. Bad finns på morgonrocksavstånd i Sågsjön. Här har även samfälligheten en egen bastuflotte och ett par kaja- ker. Alla boende är välkomna att använda dessa efter att man bokat på nätet.

Innanför en grind leder en grusgång upp till entré- trappan. Genast innanför ytterdörren blir man varse om villans vackra ljus och utsikt. Vardagsrummet har stora och lågt bröstade fönster och utanför dem är den generösa altanen belägen. Från ytterdörren ser man även vattnet med Lidingö på andra sidan.

Vardagsrum, kök och matplats utgörs av ett stort rum där ljuset flödar in från tre håll. Utanför bjuder
en mycket stor altan in till umgänge. I anslutning till altanen finns en plan gräsmatta som är perfekt för lek. Trädgården är fint inhängnad så här kan barnen vara ute på egen hand utan att de vuxna behöver känna oro.

Ett stilrent kök finns i ena ändan av det stora rummet. Ett fönster över arbetsbänken ger möjlighet att ha koll på vad som händer i trädgården utanför. I anslut- ning ligger den stora tvättstugan som även har en dörr ut mot altanen.

På detta plan finns två sovrum, varav master be- droom är mycket väl tilltaget. Med mörkt grå väggar och sjöutsikt blir detta rum en vilsam oas. Badrummet på detta plan är ljust och rymligt med badkar och vit tvättställskommod.

En trappa upp nås ett rymligt allrum med många fönster i en takkupa. Runt detta perfekta tv-rum är
de fyra sovrummen, ett badrum och en klädkammare belägna. Alla sovrummen är ungefär lika stora och snedtaken gör dem väldigt mysiga.

Badrummet här uppe har en lyxig touch med dova färger på kakel och klinker.

I anslutning till villan finns en bod på ca 5 kvm för cyklar etc och uppställningsplats för flera bilar. Sammantaget är detta ett mycket fräscht hem att flytta direkt in i och njuta av från dag ett. Att det är nybyggt innebär att det är befriat från fastighetsskatt i 15 år, en besparing på ca 8 500 kr om året fram till år 2030. Fiber finns anslutet och uppvärmningskostna- den är extremt låg då det är ett modernt isolerat hem.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björnbergsvägen 4, Såld i Kummelnäs - Björnberget, Nacka Planlösning från Björnbergsvägen 4, Såld i Kummelnäs - Björnberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad