Såld

Kummelnäs - Björnberget, Nacka

Björnbergsvägen 20B

Slutpris: 8 275 000 kr

Björnbergsvägen 20B

Välbelägen och vacker villa i ett plan med gästhus

Inbjudande villa med tillhörande gästhus och en fantastisk trädgård!

Denna arkitektritade pärla, byggd i ett plan och genomgående renoverad 2016, andas omsorg och detaljrikedom. Fastigheten utstrålar en varm atmosfär och tilltalar de som söker det lilla extra och en ombonad känsla. Möjligheten att enkelt bygga till för ytterligare sovrum och ett extra badrum ger flexibilitet och utrymme för personliga önskemål - se de bifogade förslagen för inspiration.

Den charmiga glasverandan med spröjsade fönster och vackert tegelgolv välkomnar dig till huset. Inuti möts du av en öppen planlösning där vardagsrum, kök och matplats flödar samman och omges av stora fönster längs ena väggen. Vitvaxade furugolv, recyklade sekelskiftesdörrar och vitmålad panel i taket ger en lite gammaldags känsla. Genom att öppna upp fönsterpartiet mot altanen blir den till ett förlängt rum under sommarhalvåret. Här kan du njuta av spabadet året om med en härlig utsikt över trädgården nedanför. Vardagsrummet kompletteras av en murad eldstad som skänker skön värme under vinterhalvåret.

Gästhuset är snyggt och fräscht med ett allrum vars tak sträcker sig upp till nocken, ett sovrum samt ett rum för badrum. För den som önskar finns förberett med rördragning för kök och badrum, vilket ger möjlighet att anpassa det efter egna behov.

Björnberget, ett barnvänligt och idylliskt område, inbjuder till lek på gatorna och trygga promenader. Med morgonrocksavstånd till Sågsjön, där bad, bastu och kanoter väntar, blir vardagen här fylld av trivsamma aktiviteter. Här bor man även nära inloppets vatten och Gärdesuddens naturreservat. Hasseluddens brygga nås på kort promenadavstånd och härifrån kan man båtpendla till city.

Dessutom finns Nackas mest eftertraktade skolor och förskolor inom gång och cykelavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen för familjen. Sätt din prägel på detta underbara hem och skapa minnen för livet!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björnbergsvägen 20B, Såld i Kummelnäs - Björnberget, Nacka Planlösning från Björnbergsvägen 20B, Såld i Kummelnäs - Björnberget, Nacka Planlösning från Björnbergsvägen 20B, Såld i Kummelnäs - Björnberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad