Såld

Östra Orminge, Nacka

Björkholmsvägen 202

Slutpris: 6 000 000 kr

Björkholmsvägen 202

Varmt välkomna till detta helt renoverade radhus, beläget i en av Östra Orminges mest attraktiva områden!

Detta modernt renoverade, friköpta radhus sträcker sig över 3 plan och erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö.

Beläget i ett lugnt och familjevänligt område, har du Orminge centrum och dess mångsidiga utbud inom bekvämt räckhåll. Här har huset genomgått omfattande renoveringar för att optimera användningen och skapa generösa ytor för hela familjen att trivas i. Med en uteplats på framsidan, en solig balkong och ytterligare en uteplats på baksidan, omgiven av rogivande grönska, erbjuds möjligheter till avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner. Både framsidan och baksidan kompletteras med externa förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Den bilfria innergården erbjuder en stor lekplats för barnen och inkluderar även tillgång till garage. En fördel med detta hem är att de flesta kostnader ingår i samfällighetsavgiften, vilket håller driftskostnaderna låga.

Detta lugna läge i Östra Orminge ger dig närhet till badplatser, natur, skolor och alla tänkbara bekvämligheter. Med direkt närhet till buss och Orminge centrum kan du bekvämt nå Slussen på bara 20 minuter.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad