Såld

Fålhagen, Uppsala

Björkgatan 5D

Slutpris: 4 450 000 kr

Björkgatan 5D

Bo med ett lugnt läge på barnvänlig gårdsmiljö.

Välplanerat och mycket lugnt beläget gavelradhus i Fålhagen. Med ett ypperligt läge för barnfamiljen med bilfria gårdar, flera trevliga lekplatser samt kort gångavstånd till matvarubutik ligger detta ytsmarta radhus. I närområdet finns flera förskolor och skolor. Garage i länga. Huset har en insynsskyddad och privat uteplats med markis och gott om plats för trädgårdsmöbler och grill. Fastigheten är fiberansluten.

Planlösningen på entréplan ger dig hall med plats för ytterkläder, kök med ljusa snickerier och flyttbar köksö och en tvättstuga med dusch. Vidare får du här ett vardagsrum med fint ljusinsläpp, ett sovrum och en gäst-WC. Efter att du har tagit trappan till det övre planet möts du av en hall med en rejäl garderobsvägg, ett duschrum/WC och tre bra sovrum.

Här bor du med kort avstånd till Resecentrum, citykärnan och Gränby Centrum. I bostadens absoluta närhet finns ett fint serviceutbud såsom Willys, flera bensinstationer, restauranger m.m. Bra pendlarläge där du snabbt tar dig ut till E4:an med bil eller till stationen till fots eller på cykel. Goda bussförbindelser.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björkgatan 5D, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Björkgatan 5D, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad