Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 25, 5 tr

Slutpris: 18 000 000 kr

Birkagatan 25, 5 tr

Nyligen producerad vinds-trea på bästa adress i Vasastan!

Välkommen till populära, trendiga och pulserande Vasastan - Birkastan och denna lyxiga trea om 123 + 27 perfekt planerade kvadratmeter. Det är inte ofta objekt som det här ligger ute på marknaden. En stilren lägenhet med två öppna spisar, hög materiell standard och härlig atmosfär.

Stor, underbar terrass med eluttag och vatten, sol hela dagen och lättmöblerade ytor. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet.

Arkitekritat kök med genomgående stilrena materialval och vitvaror av hög standard såsom Miele och Liebherr.

I Vasastan - Birkastan bor du i populära, trendiga och pulserande kvarter. Sankt Eriksplan ligger runt knuten och vasaparken finns en kort promenad bort. Här finns även lekparker, butiker, restauranger, barer och bra kommunikationer vilket gör livet enklare för hela familjen!
Välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 25, 5 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close