Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Betsövägen 8

1 550 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 950 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Betsövägen 8

Ytsmarta kvadrat med stilrent kök från HTH

FÖRHANDSTIPS. Detta är en kommande försäljning. Vänligen kontakta ansvarig mäklare, initialt gärna via mail, för intresseanmälan, löpande information samt möjlighet till förhandsvisning.

Ljus välplanerad gavellägenhet med centralt men samtidigt avskilt läge mot anslutande grönska.

Lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt som i kombination med ett rikt ljusinsläpp och ytsmart planlösning gör detta till ett hem att trivas i. Läget är centralt med absolut närhet till handel och kommunikationer.

Planlösningen är väl genomtänkt. Ytorna disponeras över entréhall bra klädförvaring, vidare in nås vardagsrummet med plats för såväl sittgrupp som hemmakontor invid den franska balkongen. Sovalkoven erbjuder plats för större säng och övrigt möblemang. Stilrent kök från HTH med ljusa materialval i linje med resten av lägenheten. Matplatsen samlar ledigt 3-5 personer. Därtill badrum med badkar. I huset finns tvättstuga med modern maskinpark.

Lägenheten har ett skyddat läge generös fönstersättning mot husets baksida. Den franska balkongen i vardagsrummet öppnar upp mot växtligheten dit eftermiddagssolen hittar fram.

Brf Betsövägen omfattar totalt 132 lägenheter varav 17 hyresrätter vilka vid en framtida avyttring inbringar kapitaltillskott till föreningen. Ekonomin är god med en belåningsgrad kring 9000 kr/kvm. Lägenheterna värms upp via fjärrvärme vilket borgar för låga driftskostnader.

Föreningen går en spännande framtid till mötes då fastigheten är en viktig pusselbit i omvandlingen i och kring Orminge centrum. En ny detaljplan, "Vision Röda Längan", har antagits. Planen öppnar upp för en påbyggnad av befintligt hus med tre ytterligare våningar samt ny fasad med balkonger alternativt uteplatser samt nya hissar och trapphus. Ett färdigt förslag signerat Wingårds Arkitekter finns vilket föreningen arbetar med genomdriva. Planen är att ombyggnationen till stor del skall finansieras genom försäljning av de nya bostadsrätter som tillbyggnaden ger plats för.

Västra Orminge är ett trevligt område med gott om gröna ytor mellan husen. Här bor man med närhet till naturen med badsjöar och strövområden tätt inpå knuten. På knappa minutens gångavstånd återfinns Orminge centrum med ett brett utbud av handel, populärt café, matställen, träningsmöjligheter och goda kommunala kommunikationer. Resan med buss till Slussen alternativt Centralstationen tar ca 20-25 minuter oavsett tidpunkt på dagen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Betsövägen 8, Kommande i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad