Såld

Västra Orminge, Nacka

Betsövägen 6

Slutpris: 1 765 000 kr

Betsövägen 6

- Här är det bara att flytta in - Flexibel inflytt!
- Renoverat badrum
- Stor balkong kommer att byggas till längst med lägenheten!

Välkommen en trappa upp till denna renoverade och mycket trivsamma lägenhet om 54 kvm. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning över kök och vardagsrum, rymligt sovrum, förråd/walk in closet och ett stilrent, renoverat badrum med golvbrunn. Lägenheten kommer även att få en rymlig balkong som kommer att sträcka sig längst med bostaden!

Här bor man i direkt närhet till naturområden och orminge centrum med dess stora utbud av affärer, gym och fantastiska kommunikationer med buss in till stan på 15 minuter. Området är även under förändring. På Nacka kommuns hemsida finns mer information: www.nacka.se/

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betsövägen 6, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad