Såld

Västra Orminge, Nacka

Betsövägen 4

Slutpris: 1 550 000 kr

Betsövägen 4

Rymlig 1,5:a eller potentiell tvåa med goda sociala ytor

Rymlig 1,5:a eller potentiell 2:a med goda sociala ytor

- Flexibelt tillträde
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Planeras för stor balkong
- Juridisk person godkänns
- En minut gångavstånd från Orminge centrum

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet med stort ljusinsläpp från flera fönsterpartier som skapar en luftig atmosfär. Detta är en trivsam lägenhet som tar tillvara på varje kvadratmeter! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar perfekt att bjuda över familj och vänner på middag. I det välutrustade köket finner vi goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter med kaklat badrum intill. Det planeras att lägenheten kommer att få en stor balkong som sträcker sig längst med lägenheten i och med kommunens projekt Ormingehus.

Här bor du med en minuts gångavstånd från Orminge centrum, med ett stort utbud av butiker, gym, affärer och bussar in till stan på 15 - 20 min.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betsövägen 4, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad