Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Betsövägen 10

  • price tag icon 4 009 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 009 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Betsövägen 10

Nu saluförs denna populära 55kvm med genomtänkt planlösning, fina ytskikt och renoverat badrum - ett stenkast från Orminge centrum!

- Optimal planlösning som uppfyller de flesta behov
- Den populäraste lägenhetstypen i huset
- Ingen insyn med grönska direkt utanför fönsterpartierna
- Renoverat badrum vilket är unikt i huset!
- Lägenheten planeras att få en stor balkong som sträcker sig längst med lägenheten

Välkomna en trappa upp till denna välplanerade 3:a. Lägenheten erbjuder två sovrum, renoverat badrum, ombyggd hall och en perfekt öppen planlösning över kök och vardagsrum. Här passar det perfekt att bjuda över familj och vänner på middag. Bostaden har många fönster med utsikt över grönska och får in mycket ljusinsläpp vilket gör den väldigt behaglig. Här finns dessutom ingen insyn!

Renoverat, helkaklat badrum med stor spegel och kommod med förvaring, dusch, tvätt/tork och golvvärme. Komplett kök med spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och gott om yta för matlagning över köksbänk. Båda sovrummen har gott om fövaring i garderob och städskrubb samt plats för stor säng, skrivbord och annat möblemang. Det finns dessutom planer i kommande byggprojekt att lägenheten kommer att få en stor balkong som ska sträcka sig från sovrum till sovrum. Separat förråd finns i källaren.

Här är det bara att flytta in med flexibelt tillträde!

Området är väldigt lugnt och skönt och samtidigt väldigt nära till Orminge centrum som erbjuder matbutiker, gym, restauranger och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är ett expansivt område med goda framtidsutsikter och har även nära till vackra naturområden och badsjöar.

Kontakta gärna mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Betsövägen 10, Kommande i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad