Till salu

Valsätra, Uppsala

Bernadottestigen 1B

Nästa visning
calendar icon måndag 24 juni 19:15 - 19:30
  • price tag icon 2 420 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 295 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 420 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Bernadottestigen 1B

Kvadratsmart 1:a med takhöjd om 2,5 meter, sovalkov och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i sydostläge!

Välkommen till denna fina etta med en stor balkong i solsäkert sydostläge mot lugn innergård. Lägenheten är mycket välplanerad med en välutrustad köksdel, stort badrum med förberett för tvättmaskin, förvaring i stor klädkammare samt lättmöblerat vardagsrum med sovalkov så man får bort sängen ur blickfånget. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp.

Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i lugn villamiljö. Husen kännetecknas av en modern arkitektur som smälter väl in i omgivningen. Samtliga bostäder har balkongmöjlighet vid lägenheternas ytterdörrar och den här lägenheten har dessutom en stor balkong mot grön park.

Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, systembolag, mataffärer, badhus mm. Åt andra hållet finns Svamptorget med restaurang och ICA. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen. Till SLU tar du dig på ca. 10 minuter med cykel.

Perfekt som första lägenhet! Välkommen hem!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Visningar

OBS! Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 24 juni, 19:15 - 19:30
Anmäl mig
Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Bernadottestigen 1B, Till salu i Valsätra, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad